Τρόποι πληρωμής και αποστολής προϊόντων

Τρόποι πληρωμής και αποστολής

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της αγοράς σας μετρητοίς κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας με έξτρα κόστος 1,5 €.

MΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα με ασφάλεια που εξασφαλίζεται από την Τράπεζα Πειραιώς (η συναλλαγή δεν πραγματοποιείται στον ιστότοπό μας αλλά σε ειδικό ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς).

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
(Η παραγγελία ακυρώνεται αν η κατάθεση δεν γίνει μέσα σε 48 ώρες)
Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση χρημάτων σε κάποιον από τους παρακάτω αριθμούς λογαριασμών:

TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Όνομα δικαιούχου): (ΚΑΝΕΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ/ΜΠΑΛΑΣΚΩΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ)
IBAN: GR3301712580006258136921796
Αριθμός Λογαριασμού: 6258136921796
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (Όνομα δικαιούχου): (ΜΠΑΛΑΣΚΩΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ/ΚΑΝΕΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ)
ΙΒΑΝ:GR1601102670000026788298961
Αριθμός Λογαριασμού: 26788298961
Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας, και ως αιτιολογία, τον αριθμός παραγγελίας σας την πραγματοποίηση της κατάθεσης θα πρέπει να το αποστείλετε στο info@paidikapapoutsia.com.
Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τραπέζης, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας. Κάθε παραγγελία εκτελείται κατόπιν επικύρωσης της κατάθεσης των χρημάτων. Ενδέχεται η κατάθεσή σας να μην είναι άμεσα «ορατή» στην ενημέρωση που λαμβάνουμε από την τράπεζα, οπότε και μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή.

ΜΕ PAYPAL
Στον λογαριασμό paypal: info@paidikapapoutsia.com. Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στην paypal, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας.Κάθε παραγγελία εκτελείται κατόπιν επικύρωσης της μεταφοράς των χρημάτων.

Τρόποι Αποστολής (Ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) Speedex και είναι ΔΩΡΕΑΝ για τις αγορές σας άνω των 35€, για περιοχές εκτός Βόλου επιπλεόν χρέωση 3€. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή τότε η χρέωση της αντικαταβολής είναι 1.5 €.
Μετά την αναχώρηση της αποστολή, λαμβάνετε E-mail με τον αριθμό αποστολής (tracking number).

Ο συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι η Speedex.
Οι παραδόσεις των παραγγελιών από την paidikapapoutsia.com
προς τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς πραγματοποιείται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 14:00.
Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@paidikapapoutsia.com.

Χρόνος Παράδοσης
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται άμεσα και η παράδοση στον πελάτη πραγματοποιείται σε διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

(*)Φροντίστε να έχετε συμπληρώσει σωστά το κινητό σας τηλέφωνo κατά την παραγγελία προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας η μεταφορική εταιρεία.

(**) Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

(***) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

(****) Για παραγγελίες που έχουν γίνει μέσω paypal θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την paypal.

Scroll to Top