Σχετικά με εμάς

Το κατάστημα «Μπαλασκώνη Βασιλική» ιδρύθηκε την Άνοιξη του 1997, από την κα.Βασιλική Μπαλασκώνη στο κέντρο του Βόλου. Δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια και έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομα του με την άριστη ποιότητα παιδικών παπουτσιών.

Το 2014 προχωρώντας σε μια σημαντική αλλαγή, πραγματοποιήθηκε στέγαση του καταστήματος σε μεγαλύτερο χώρο. Έτσι εφοδιαστήκαμε με μεγάλη ποικιλία παπουτσιών για παιδιά και εφήβους, που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μικρούς μας φίλους.
To paidikapapoutsia.com αποτελεί εμπορική επωνυμία της Ατομικής Επιχείρησης "Μπαλασκώνη Βασιλική" και είναι το e-shop του φυσικού καταστήματος παιδικών παπουτσιών με τον διακριτικό τίτλο "Μπαλασκώνη Βασιλική". Αριθμός ΓΕΜΗ 050270244000 και ΑΦΜ 047436996.

Η "Μπαλασκώνη Βασιλική" συνεργάζεται με επώνυμους οίκους παιδικού παπουτσιού αναζητώντας πάντοτε τα καλύτερα προϊόντα. Ενδεικτικά μερικές από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι οι εξής: Pablosky, Mayoral, Geox , Clarks, Converse, Toms, Levis, Mtng, Crocs, Teva, Ipanema, Puma, Adidas, Reebok, Asics, Skechers, Nike, Scarpy, Rs, Aby.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Αντωνοπούλου 87,38221, Βόλος
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +302421038831
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@paidikapapoutsia.com

Scroll to Top